Shoplinks.Asia

Thursday, June 7, 2012

Muncul Kembali...

Assalamualaikum....

Maaflah lama menghilang... macam2 yang berlaku sampey x sempat nak update blog... hehehe....

Last update pun 16.5.2012... itu entry terakhir... lepas tu mmg sebok sesangat.... Kursus je tiga minggu berturut2... dari 15 - 17 Mei 2012 (kat Perpustakaan PSAS) pastu 21 - 23 Mei 2012(Bilik Mesyuarat Perpustakaan, PSAS) dan last sekali 28 - 29 Mei 2012 (dekat Perpustakaan Negara Malaysia)..

Kemudian bercuti pulak 24,25,31 Mei 2012 dan 1 Jun 2012 menolong keluarga suami untuk keduri kahwin adik suamiku yang bongsu dengan orang Kedah... Menantu sulongkan kenalah menghulurkan bantuan... hehehe... Menantu contoh nie <Perasan sendiri.. hahaha> Pastu mc lak 4&5 Jun 2012... Penat lah berkenduri kendara... Tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar... Umah Mak mertua i pun dah settle dan bersih berkat kerjasama pengantin baru dan kami serta sedara mara semua... hehehe...

Nanti kawe update lah Peristiwa2 yang berlaku sepanjang kawe xde ye... Terima kasih pada yang masih mengunjungi blog kawe yang x seberapa nie... Thanks juga pada yang bertanya kemana menghilangnya kawe...

Tinggal lagi beberapa hari je nak abis dah cuti sekolah nie... Selamat Bercuti dan Bersekolah semula...

5 comments:

  1. so kursus dh lebih ar ni kan..

    ReplyDelete
  2. wahh memang padat aktiviti... heheheee

    ReplyDelete
  3. Ms Valentine : Belum cukup lagi... kat tempat saya nie kena 12 hari... lagi 3 ari je...

    Cik mama : hehehe... padat...

    ReplyDelete
  4. wah..sungguh ketat schedule..hehe..

    ReplyDelete
  5. En. Jagung : Besalah... bukan selalu... sekali sekala..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI