Saturday, April 20, 2019

La Cremeria: Summer Berries Yogurt

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari tu beli yang dalam bekas kan.. Kali ni Sha beli yang stick pula.. Yang ini special sikit sebab bersalut coklat.. Harga dia RM3.40 (promosi sampai bulan 5 dekat 99 Speedmart).. Harga jualan sebenar RM3.65 sebatang.. Sesekali, okaylahkan.. Rewards diri sendiri.. 

RM3.40 dan berbaloi bayar.. Sedap untuk tekak Sha yang suka masam-masam..

Disaluti coklat..

Nampak tak betapa tebalnya kepingan coklat tu.. Bila dah gigit aiskrim tu, kat dalam tu ada ketulan berries tau..

7 comments:

  1. sedapnya..kena beli ni..tak pernah mkn lg yg ni

    ReplyDelete
  2. aduh ray dah lama tak makan aiskrim niiii. ssedapnyaaa

    ReplyDelete
  3. wah nampak sedap (apa je tak sedap di mata Cuya ) xD

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap tapi saya tak minat sangat berries. Btw Kak Sha jemputlah join segmen blogwalking di blog saya.

    ReplyDelete
  5. dah lama nampak iklan eskrin ni lalu lalang,, faverite gak ni sebab yogurt plus choc.. tapi x try lagi

    ReplyDelete
  6. nampak macam sedap! thanks for the review, nak try satu before bulan puasa ni, hehe.

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
  7. time panas2 ni mmg syok layan aiskrim

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »