Monday, April 22, 2019

Anonymous Menyerang

Assalamualaikum..
Hye semua..

Entah kenapa.. sejak minggu lepas, ruangan komen Sha diserang oleh anonymous.. Bukan sikit-sikit.. Sekalai komen puluh-puluh.. Sampai juling biji mata nak delete.. Mujurlah Sha setkan komen untuk diapprove.. Kalau tak emmang sakitlah nak mendelete satu-satu.. Kenapa ek?? Ada yang kena macam Sha tak??

Penuh dengan komen Anonymous je.. huhuhu..

Ada terselit komen dari sis Shalimar.. Yang lain semua anonymous.. huhuhu..

22 comments:

  1. banyaknya sha.. mcm spam je ntah sape2 yg komen tu..

    ReplyDelete
  2. tak pernah lg kena mcm ni..dulu adalah tapi satu, dua je, yg dari Indonesia tu, sekrg dah takde...

    ReplyDelete
  3. banyakkan kak. shu tak pernah kena macam akak lg. nasib akak buat komen utk diapprove.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. mujur buat komen untuk diapprove..

      Delete
  4. Syaza nak cuba klik besarkan gambar yang Kak Sha screenshot tak dapat plak sebab now buka dari phone. Nak tengok apa anonymous tu komen 😂 Kalau komen yang mengarut better terus letak as spam Kak sha. Kalau komen yang cam okay, maybe anonymous tu dia baca blog Kak sha tapi dia tak de google account 😊 So dia letak anonymous.

    ReplyDelete
  5. saya pernah kena serang dengan komen macamtu..saya biarkan jea kalau komennya bukan yang berbau negatif/tidak baik

    ReplyDelete
  6. spammer menyerang tu. abe kie dah set cuma mrka yg ada google account je buleh komen. mudah..terus hilang anonymous!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq abe kie.. Sha buat macam yang abe kie suggest.. yeah!! Dah tak de komen anonymous lagi..

      Delete
  7. wah...takpe gak. Ayu nya ari tu bahasa cina..penuh mcm ni la. sekali translate semua nya web XXXXX tu. terus delete. scary...

    ReplyDelete
  8. Sama mcm saya. Bila dah lama tak bukak blog mesti berderet komen ntah apa je dr anon.

    ReplyDelete
  9. Syukurlah, saya tak pernah kena macam ni. Minta dijauhkanlah. Nasib baik Kak Sha set kena approve komen dulu. Mudah-mudahan kita semua dijauhkan daripada perkara sebegini.

    ReplyDelete
  10. sy ada juga komen2 anonymous tp biasanya tanya benda yg baik2 lah.. yg x baik atau x berkaitan sy delete

    ReplyDelete
  11. Najihah pun ada dikomen benda yang tak patut dalam blog. Kalau nak promote apa-apa biar pada tempat sepatutnya. Ini tak... hmmmm.

    ReplyDelete
  12. Makaiii bnyak juga tu nak kena delete. Sy pun ada juga tapi tiadalah banyak camtu

    ReplyDelete
  13. x de keje laa tu dok spam blog org...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »