Monday, October 20, 2025

BOH Cham, Oat, Vanilla

Assalamualaikum..
Hye semua..

Walaupun Sha tak adalah minat sangat air teh susu tapi keinginan untuk mencuba tu tinggi.. Jadinya Sha pun masukkanlah sekali rangkaian BOH ini dalam bundut minuman pelbagai jenis Sha.. 

BOH Cham (27g) - RM1.98
Gabungan kopi dan teh yang sedap dan tak manis.. Kedua-dua rasa tu seimbang dan tidak saling menonjol.. Lembut ja pada lidah Sha.. Tak terlalu keras dan bolehlah untuk tekak Sha yang tak berapa suka teh susu.. Sedap diminum panas..

BOH Oat (26g) - RM1.96
Sedaplah.. Sha tak sangka Sha akan suka.. Teh dan oat tu gandingan yang bagus.. Paling penting perkataan kurang manis tu.. Memang betul-betul tak manis.. Mengenyangkan juga ebab ada oat..

BOH 3in 1 Tea Mix: Vanilla (19g) - RM1.83
Rasa teh dia tak terlalu keras.. Vanila tu membantulah untuk Sha habiskan air teh ini.. Rasa dia lembut ja dan tak manis..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »

Review & Rating

Sha's bookshelf: read

Disergah Penunggu Pokok Ara
really liked it
Kali ini tok ketua dan Berahim telah terbuka hijabnya.. Memang lagi teruk lah terasa gangguan..
Dijenguk Hantu Penanggal
really liked it
Kelakar lah kali ini.. Hahaha.. Terbaiklah Christopher sebab erjaya elakkan gigitan penanggal tu.. Siap nak ditanduknya.. hahaha..

goodreads.com