Thursday, February 23, 2017

Akaun Goodreads Amani

Assalammualaikum..
Hye semua..

Pada Sha, akaun Goodreads ini bagus untuk kita keep track buku apa yang kita dah baca..
Sebab tu jugalah Sha buat satu untuk Amani..
Disebabkan Amani tak ada lagi akaun Facebook, maka Sha buatkan e-mail Google untuk dia..
Jadi sekarang, Sha dah boleh update buku apa yang Amani baca..
Supaya bila Amani besar, dia tahu dia dah banyak membaca..
Sha yang update.. Amani tak ada akses untuk semua ini..
Bila dia dah faham konsep betul dan salah, mungkin Sha akan dedahkan dia ada teknologi..
Sekarang tak boleh lagi..

Kepada yang ada akaun Goodreads, bolehlah add Amani ye..
Goodreads : Amani

https://www.goodreads.com/user/show/65215651-amani-dzulkafli
 

6 comments:

  1. Tahniah amani dah ada akaun goodreads. Acik ana pun takde akaun tu. 😘

    ReplyDelete
  2. Bagus juga ada akaun ni rupanya...
    tapi mrs pip bukanlah pembaca buku tega,
    Apapun, nice sharing...
    Lepas ni maybe mrs pip nak daftar satu untuk rujukan anak2 mrs pip juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaupun bukan pembaca tegar.. Boleh je joint Mrs Pip..
      untuk keep track buku yang kita baca..

      Delete
  3. lea dh daftar tapi tak berapdet sbb tak baca buku.. haha.. teruk betulkan.. Sha memang terbaik bab baca buku..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »