Seronok oleh Saat Omar - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, February 22, 2017

Seronok oleh Saat Omar

Assalamualaikum..
Hye semua..
Novel ini untuk bacaan dewasa ye..
Kupasan mengenai naluri songsang..
Ada dua bahagian..
Bahagian satu
Mengenai Amirul dan Bakar..
Bagaimana Amirul yang terpisah dengan Bakar bertemu semula..
Juga mengenai Pakcik Halim yang risaukan naluri anak lelakinya..
Bahagian dua
Perkembangan cerita diantara Bakar, Amirul dan Rozilla..
Perkongsian tentang hubungan antara lelaki dan lelaki, lelaki dan perempuan..
Konsep bahagia itu sendiri..
Penerimaan keluarga dengan kecenderungan seksual anak..
Okay itu je yang Sha boleh explain..
Yang lain korang kena baca sendiri..
Sha baca dan amik yang positif..
Yang negatif kita letak dalam bakul sampah..
Yang pasti buku ini bacaan dewasa..
Sha start baca pada 19.02.2017 dan settle pada 21.07.2017

6 comments:

  1. cover nya pun kita ble tau..buku ni sha beli ker

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a MV.. Sha beli.. Terlupa nak baca sinopsis..
      Dah beli dan bayar baru baca sinopsis..
      Dah sampai, baca jelah.. hehehe

      Delete
  2. Saya dah baca novel ni. Mula2 baca pun dah rasa macam pelik. First time baca novel genre dia macam ni huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan syed kan.. Akak pun first time baca..

      Delete
  3. Gambarnya pun dah pisang... hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..