Wednesday, February 15, 2017

Penulis - Haiza Najwa

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha mengenali beliau melalui buku KuMohon Kasih.. Namun yang paling memikat hati Sha adalah Potret Dua Wajah.. Buku beliau bukanlah kisah cinta biasa.. Ada suspen dan juga menarik dibaca.. Boleh kenali beliau di Goodreads, Facebook, malah di Wikipedia juga ada maklumat megenai beliau.

Boleh juga ikuti perkembangan beliau di Blog beliau iaitu Haiza_Najwa.

Buku-buku beliau:-


  1. Tak Seindah Impian
  2. Gerhana Cinta Edika
  3. Misteri Dania
  4. Bukan Klon Bukan Duplika
  5. Jangan Ganggu Lenaku (2012)
  6. Sentuhan Cinta (2008) 
  7. Potret Dua Wajah (2014) 
  8. Ku Mohon Kasih (2008) 
  9. Kalimah Jiwa 
  10. Ilusi Hati (2010) 
  11. Aku Yang Menanti (2011) 
  12. Kasih Villa Cinta (2009) 
  13. Kuingin Cintamu (2013)

5 comments:

  1. boleh try baca dari writer ni.. macam best je gaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best Zaf.. dia punya buku ada cam misteri dan cinta gitu..

      Delete
  2. Sis Sha ni dah berapa ribu buku dah baca? Macam banyak je...Hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. banyaklah juga tapi tak keep track.. Semenjak dua menjak nie je baru keep track dengan Apps Goodreads..

      Delete
  3. nama familiar...pernah baca rasanya karyanya tapi lupa2 ingt

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »