Syaakur : Pejuang Dua Dunia (Part 1) oleh Olvidado - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, February 2, 2017

Syaakur : Pejuang Dua Dunia (Part 1) oleh Olvidado

Assalamualaikum..
Hye Semua..

Novel ini ada sambungannya..
Masih sabar menunggu..
Cerita untuk Part 1 ini lebih pada pengenalan..
Mengenakan pembaca dengan watak-watak dalam cerita ini..
Mengenalkan pembaca dengan dunia dalam cerita ini..

Menarik sebab fantasi yang ohsem..
Masih mengekalkan cerita dan juga tauladan..
Tak sabar nak tunggu sambungannya..
Perang masih belum bermula..

Baca dan selesai pada 01.02.2017

3 comments:

  1. Memang semangat baca review sis pasal novel ni
    .
    Dulu ada juga baca dalam tren
    .
    Sekarang dah tak sempat 😄

    ReplyDelete
  2. Macam best je ni. Nani ni pun ada gak buku tengah baca, tu pun tak sempat habis lagi. Busy sikit. Hehe

    ReplyDelete
  3. wah buku baru lagi ker sha....ada berapa part

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..