Thursday, February 2, 2017

Syaakur : Pejuang Dua Dunia (Part 1) oleh Olvidado

Assalamualaikum..
Hye Semua..

Novel ini ada sambungannya..
Masih sabar menunggu..
Cerita untuk Part 1 ini lebih pada pengenalan..
Mengenakan pembaca dengan watak-watak dalam cerita ini..
Mengenalkan pembaca dengan dunia dalam cerita ini..

Menarik sebab fantasi yang ohsem..
Masih mengekalkan cerita dan juga tauladan..
Tak sabar nak tunggu sambungannya..
Perang masih belum bermula..

Baca dan selesai pada 01.02.2017

3 comments:

  1. Memang semangat baca review sis pasal novel ni
    .
    Dulu ada juga baca dalam tren
    .
    Sekarang dah tak sempat 😄

    ReplyDelete
  2. Macam best je ni. Nani ni pun ada gak buku tengah baca, tu pun tak sempat habis lagi. Busy sikit. Hehe

    ReplyDelete
  3. wah buku baru lagi ker sha....ada berapa part

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »