Hasil Laut Jamilah di Lumut, Perak - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, February 1, 2017

Hasil Laut Jamilah di Lumut, Perak

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini bukan review berbayar ye.. Sekadar berkongsi tempat menarik.. Kalau ke Lumut jangan lupa singgah kat sini.. Selalunya nak beli hasil laut, memang akan ke sini.. Harganya berpatutan untuk dibeli..

Ramai orang tau..
Bas pun akan singgah sini..


Ada minuman percuma disediakan untuk pembeli..

Antara yang menjadi tarikan..
Ikan bilis biru..

Feveret Sha.. Sotong kering..

11 comments:

  1. Waaaa menarik sangat sha.. Banyak gile ikan bilis.. Siap ada minuman free agik tu.. Bagus betul..

    ReplyDelete
  2. bagusnya, berniaga sambil beramal. air tu dia sedekah kan?

    ReplyDelete
  3. Siqah jarang ke sana. Bestnya beli hasil laut. Kalau siqah beli ikan bilis je. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau akak beli sotong kering.. sebab kat tempat lain susah nak dapat..

      Delete
  4. Siap bagi free air bancuh.. First time ni ada kedai bagi air macam tu free.. Selalu air kosong pun susah diorg nak bagi free...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat sini memang best.. sebab tu ramai org singgah.. layanan dia pun ohsem..

      Delete
  5. busyra dulu time study dkt uitm perak. slalu jgk ke lumut, best boleh borong hasil laut!

    ReplyDelete
  6. wow heaven on earth !
    memang kat sini syurga makanan gitu kan.
    aida x pernah sampai.
    dgr org bercerita aje.
    and baca citer frens blogger.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..