Monday, February 13, 2017

Curi-curi Suka oleh Liyana Zahim

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama dah nak baca novel ini..
Masa mula-mula library Sha dapat buku ini lagi Sha dah nak baca..
Tapi asyik terlupa nak pinjam je..
Ini baru berkesempatan nak pinjam dan baca..

Novel in not bad..
Memang tak jangka la dengan siapa di Tipah aka Wisya ini akan kawan dan kawin..
Paling tak sangka musuh dalam selimut tu...
Cerita ini memang beri pengajaran pada pembaca..
Kita nie kalau berkawan memang kena berhati-hati..
Bila dah kahwin, sikap saling mempercayai memang sangat perlu..
Merajuk biarlah berpada..

Okay tu je nak cakap..Hehehe..
Jomlah membaca..
Mula baca pada 08.02.2017
Selesai baca pada 10.02.2017..

Curi-curi Suka oleh Liyana Zahim

11 comments:

  1. rasa mcm pernah tgk cover novel ni tp xingat pernah baca ke tak..hihi

    ReplyDelete
  2. Prnh dgr tajuk dia nie..kkdg kwn yg pling rpt tu la musuh dlm selimut2 kn..nauzubillahminzalik

    ReplyDelete
  3. Best doh bila library sedia novel cinta.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. ada tu memang ada Lea tapi koleksi lama..
      Yang terbaru kami pinjam di Perpustakaan Negara Malaysia setiap 3 bulan sekali..

      Delete
  4. tajuk macam cerita santai. tapi bunyi cerita macam serius.

    ReplyDelete
  5. serius juga ceritanya ni..memang benda mcm ni lah kita kena jauhi..musuh dlam selimut

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »