Monday, February 27, 2017

Suprise dari Rakan Blogger

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ya Allah.. Hari Jumaat (24.02.2017) ini memang penuh kejutan untuk Sha..
Sha terima sekeping sampul putih bersih..
Bila buka.. Ada sepucuk surat bertaip kemas..
Dan yang paling best...
Serius memang best sangat..
Best sebab memang Sha perlukan sangat..

Hadiah yang diberi untuk orang macam Sha ini, memang sangat bermakna..
Terharu tau akak bila terima hadiah Mek ini..
Terima kasih ye Mek.. Semoga makin murah rezeki Mek..
Eh.. Lupa lak.. Nak tau ke siapa Mek ini..
Jom terjah Blog QueenBee by Mek.. Bolehlah berkenal-kenalan dengan Mek..

 
Suprise yang sangat mengujakan hati tau..
 
 
Book Tag Corner yang comel sangat..
Berserta surat yang bertaip rapi...
Ya Allah mek nie..
Terharu akak tau..
 
 
Tunggu lagi.. Memang satu keperluan untuk pembaca buku tau..
Terus guna dekat buku yang sedang dibaca..

23 comments:

  1. Yeahhhhh sama la kita, terharu dapat surat dari rakan blogger hihihi :')

    ReplyDelete
  2. wow bestnya dapat hadiah. Surat tu ada tabur bedak tak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. teringat zaman sekolah eh..
      Hantar surat, pastu buh bedak..

      Delete
  3. Ehemm ehemm.. nak jugak.. hahahaa.. dengki dah dtg ni.. wahahahaha

    ReplyDelete
  4. wah comelnya penanda buku tue..bestnya dapat

    ReplyDelete
  5. kenal mek :)
    mek rajin dtg blog aida....

    sha, nanti email address & phone no (adianiez@yahoo.com).
    sebab? small gifts from aida utk top komen 2016.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. alamak..
      Nie rasa cam nak lompat bintang nie.. tq Aida..

      Delete
  6. comelnya book tag tu.. <3 betul tu kak sha. kalau dpt hadiah dri rakan blogger, mmg best kan.. hehe

    ReplyDelete
  7. Wahh, cantiknya hadiah.. Nie yang jeles nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. janganlah jeles Shikin.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

      Delete
  8. Thanks kak sha ! Trharu kak sha suka :) Untuk blogger lain insyaAllah mek akn bg jugak dekat korang ;)

    ReplyDelete
  9. comel book tag tu. walaupun tak pernah bersua muka sesama bloggers ni, tapi silaturrahim tetap boleh dijalin online je kan.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »