Penulis - Ismi Fa Ismail - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, February 14, 2017

Penulis - Ismi Fa Ismail

Assalamualaikum..
hye semua..

Jom kenali penulis bernama Ismi Fa Ismail ini..
Beliau sangat akti di Facebook ye.. Sha pun baru je add.. Hehehe..
Apa yang Sha jumpa bila add beliau di Facebook ialah beliau ada buat Sampul istimewa untuk mereka yang suka suprise.. Ada 7 sampul semuanya.. Kalau beli semua sampul akan ada cabutan bertuah.. Yang terbaru sampul biru.. Sha macam nak beli.. Wargh!!!
Jangan lupa jenguk review buku beliau di Goodreads ye.. Kat sini boleh bantu korang beliau tulis buku yang bagaimana..

Buku-buku beliau:-
  1. Jangan Baca Novel Ini (2012 - 2 editions)
  2. Tiada Tajuk (2013) 
  3. Akhir (2014) 
  4. Seruan Pertama (2015) 
  5. Kebangkitan (2014) 
  6. Cinta Out of This World 
  7. Seruan Kedua (2015) 
  8. Mistika Legenda (2010) 
  9. Seruan Terakhir (2015) 
  10. Hidup, Cinta, Takdir (2011) 
  11. Kunci (2016)
Novel yang paling baru bertajuk Kunci.. Kalau baca sinopsis memang menarik..
Setakat ini Sha baru baca 3 buah je buku beliau..
Masih mencari yang selebihnya..

8 comments:

  1. Boleh lah Sha beli lagi. Kumpul sampul mana tau dapat suprise kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ana.. cadang macam nak beli tapi, tak tau lagi..

      Delete
  2. Hebat sis... kalau dah minat membaca kan... saya ni nak baca 1 buku pun susah... majalah ok... suratkhabar ok...

    ReplyDelete
  3. saya ni dah tak kenal pun penulis2 buku ni..adehhh nampak sangat lama tak membaca, balik2 yang ada pun norhayati berahim

    ReplyDelete
  4. Macam-macam idea kreatif nak tarik minat pembeli.
    Ialah penulis novel macam cendawan tumbuh sekarang ini.
    Mrs. A kenal penulis dulu-dulu jer macam Fauziah Ashaari, RAM, Norhayati Berahim yayang baru-baru ini memang tak tahu pun

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..