Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, February 27, 2017

Lawatan Ke SMK Convent Jalan Peel

Assalammualaikum..
Hye semua..

Hari selasa (21.02.2017) Sha ada ikut rombongan EKSA buat lawatan..
Kami pergi ke SMK Convent  Jalan Peel di KL..

Sekolah nie 8 tingkat dan berbentuk U..
Sekolah yang sangat ohsem.. Cantik..
Memang rasa bersemangatlah nak gi sekolah kalau sekolah kat sini..
Tak caya?? Ce tengok gambar-gambar selfie Sha..
Cantikkan mural-mural tu..

 
Selfie bersama mural-mural yang ada kat sekolah nie..
Ada banyak lagi tau..
 
 
Belum tengok lagi lukisan pelajar-pelajar dan cikgu-cikgu yang digantung di sepanjang koridor dan tangga.. Ayat-ayat ohsem..
 
 
Library sekolah yang sangat best..
Dua tingkat okey..
Tapi buku tak banyak.. Hehehe..

16 comments:

  1. Seronok lah jalan2 tengok sekolah..
    Mcm nak la juga sekolah semula, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok dan keletihan.. hehehe..
      8 tingkat kan..

      Delete
  2. Boleh jadi sekolah contoh ni, memang kemas kan? Komitmen guru dan pelajar membuatkan ianya berjaya.... Tahniah buat warga sekolah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sekolah contoh pun En. Azlan..
      Sekolah first yang mendapat Persijilan EKSA dari Mampu.

      Delete
  3. tingginyaaa 8 tingkat, sekolah sy dulu 4 tingkat ingat dh habis tinggi dah,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. sekolah kat KL kan.. kenalah meninggi.. Kawasan terhad..

      Delete
  4. cantik ye sekolah, anak murid baru de semngat nak ke sekolah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. Sha yang datang melawat pun semangat..

      Delete
  5. ya Allah ....ni sekolah saya masa form 1-form 5. Rindunyaaaaa! Berubah habis CPR ni ....arghhh rasa macam nak buat lawatan jugak la nanti

    ReplyDelete
  6. Comel je mama imani dan amani selfie 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Lama dah tak buat kerja-kerja Gini Ana..

      Delete
  7. Cantik sekolah ni.. Kemas... Baru seronok nak belajar bila sekolah pown cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Lea.. penarik untuk pelajar datang ke sekolah..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI