Rawatan Ke Tiga Di Batu Gajah - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, February 2, 2017

Rawatan Ke Tiga Di Batu Gajah

Assalammualaikum..
Hye semua..

Hari ini (Selasa - 31.01.3017) Sha ke Batu Gajah..
Untuk rawatan kali ketiga..
Lepas ini Sha mungkin sambung sesi fisioterapi di Hospital..

Kaki Sha lebam bahagian bawah betis dan tumit..
Tegang je bila banyak berjalan..
Sha betul-betul terduga tahun 2017 ini..
Bila merenung kembali kesakitan ini..
Sha masih bersyukur sebab masih boleh berjalan walaupun terdengkot-dengkot..
Kena banyak usaha dan ikhtiar..
Masa ini baru nampak siapa sahabat..
Siapa yang sayang dan prihatin..
Dugaan datang membawa hikmah..

Orang tetap penuh..
Sha dapat no 73.. Sampai kul 10.30pagi..
Lambat pula rasanya no bergerak.. Hehehe..
Rupanya assistant tak ada..
Patutlah lambat je pergerakan nombor..
Uncle tu je seorang dengan tukang buat ubat..
Dah dekat kul 12 lebih baru assistant yang lelaki tu datang..
Barulah cepat.. Sha selesai rawatan jam 12.35pm..
Rasanya tak yah datang dah..
Sebab dia tak suruh pun.. hehehe..

Kena sambung rawatan moden pulalah lepas ini..
Fisioterapi owh fisioterapi..
Semoga dipermudahkan segalanya..



13 comments:

  1. semoga dipermudahkan segalanya

    ReplyDelete
  2. Tahun 2017 yang mncabar nampaknya... apapun, kalau sudi datanglah singgah join GA dari saya ya.. http://sishawa.blogspot.my/2017/02/giveaway-hawa-tanya-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  3. Semoga Kak Sha cepat sembuh seperti sediakala.. =)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Ada lah kurang.. kaki dah makin ok..
      Cuma Sha kena buat rawatan susulan di klinik pula..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..