Koleksi Buku Februari 2017 #1 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, February 26, 2017

Koleksi Buku Februari 2017 #1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli novel lagi..
Kali ini beli dengan penulis..
Memang serius terkejut sangat bila bungkusan sampai..
Bayar 23.02.2017, Jumaat 24.03.2017 dah sampai..
Terharu sangat-sangat tau..
Sebab apa?? Sebab....
Ce tengok gambar kat bawah..

 
Bungkusan yang ohsem..

 
Isi dalam dia yang super ohsem..
Tak sangka dapat suprise macam nie..
Sha memang terharu sangat-sangat..
Semoga makin murah rezeki sis Ilya Abdullah..

12 comments:

  1. Bestnya. Bertambah2 koleksi dalam rak tu ye Sha 😍

    ReplyDelete
  2. Wowww. Special punya. Free gift ke semua tu sis? Dapat sign penulis tak? Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a.. Free gift..
      Ada sign kat belah dalam.. hehehe

      Delete
  3. Wah siap ada gift lagi... Ok boleh mulakan membaca sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. tak lagi En. Azlan..
      Waiting list untuk dibaca panjang lagi.. hehehe..

      Delete
  4. wahh siap ada free gift dah berapa ratus novel sha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak adalah ratus MV.. Sebab Sha jual balik (preloved) Takpun buat hadiah GA, Bagi kengkawan.. Yang Sha simpan yang ada sign penulis je..

      Delete
  5. Haissss kenapa ni.. kenapa ni.. Arghhh tak acii.. Nak jugak.. Hahaha.. (akan sentiasa dengki iri hati dengan sha).. kahkahkah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ish.. Mak buyung nie.. kids kang baru tau..
      Saja je tau.. Hahaha..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..