Thursday, February 23, 2017

Dunia Kartun : Lawak Budak Sekolah oleh Poyo

Assalammualaikum..
Hye semua..

Sesekali release tension..
Jom kita baca komik
Kali ini Sha pilih Komik keluaran PTS..
Dunia Kartun : Lawak Budak Sekolah karya oleh Poyo..
Serious memang boleh release tension dan mengimbau kenangan zaman persekolahan..
Ada teka teki yang Sha sendiri tak terfikir boleh menggeletek usus ketawa..
Kalau korang nak lepaskan tekanan silalah baca komik ini.

Dunia Kartun : Lawak Budak Sekolah

Dunia Kartun : Lawak Budak Sekolah
Tahap Dua

Baca dan selesai pada 21.02.2017
Owh ya.. Buku ini hak milik Perpustakaan Negara Malaysia..
Kalau berminat nak beli boleh try cari di PTS.

12 comments:

  1. Replies
    1. Saya pinjam dari Perpustakaan Negara.. Kalau awak berminat, awak boleh beli online di website PTS..

      Delete
  2. ana suka baca buku camni sekarang. nak baca novel macam tak sempat jer sekarang ni.

    ReplyDelete
  3. xminat sgt nak layan komik cmni tapi dulu ada member rajin kumpul Lawak Kampus bila bosan dok tumpang sekaki juga baca komik dia..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha dulu memang suka layan komik camnie.. Terutama sekali Keluaran GempakStarz dan Ujang.. Pastu nie layan balik sebab anak dara sha baca kan..

      Delete
  4. macam best ja komik ni..
    sy da lama x baca komik

    ReplyDelete
  5. cam menarik jerk komik ni.. Bebudak pown bebudak la janji dpt ketawa... Hehe...

    ReplyDelete
  6. Macam best je komik ni! syed memang suka baca yang lawak kampus tu haha boleh cari ni.

    ReplyDelete
  7. ni komik febret anak MV si abg haikal

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »