Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Thursday, February 23, 2017

Dunia Kartun : Lawak Budak Sekolah oleh Poyo

Assalammualaikum..
Hye semua..

Sesekali release tension..
Jom kita baca komik
Kali ini Sha pilih Komik keluaran PTS..
Dunia Kartun : Lawak Budak Sekolah karya oleh Poyo..
Serious memang boleh release tension dan mengimbau kenangan zaman persekolahan..
Ada teka teki yang Sha sendiri tak terfikir boleh menggeletek usus ketawa..
Kalau korang nak lepaskan tekanan silalah baca komik ini.

Dunia Kartun : Lawak Budak Sekolah

Dunia Kartun : Lawak Budak Sekolah
Tahap Dua

Baca dan selesai pada 21.02.2017
Owh ya.. Buku ini hak milik Perpustakaan Negara Malaysia..
Kalau berminat nak beli boleh try cari di PTS.

12 comments:

  1. Replies
    1. Saya pinjam dari Perpustakaan Negara.. Kalau awak berminat, awak boleh beli online di website PTS..

      Delete
  2. Replies
    1. Ha a Azlan.. Komik Budak Sekolah.. hehehe

      Delete
  3. ana suka baca buku camni sekarang. nak baca novel macam tak sempat jer sekarang ni.

    ReplyDelete
  4. xminat sgt nak layan komik cmni tapi dulu ada member rajin kumpul Lawak Kampus bila bosan dok tumpang sekaki juga baca komik dia..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha dulu memang suka layan komik camnie.. Terutama sekali Keluaran GempakStarz dan Ujang.. Pastu nie layan balik sebab anak dara sha baca kan..

      Delete
  5. macam best ja komik ni..
    sy da lama x baca komik

    ReplyDelete
  6. cam menarik jerk komik ni.. Bebudak pown bebudak la janji dpt ketawa... Hehe...

    ReplyDelete
  7. Macam best je komik ni! syed memang suka baca yang lawak kampus tu haha boleh cari ni.

    ReplyDelete
  8. ni komik febret anak MV si abg haikal

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI