Lelaki Sedingin Dia oleh Syah Shah - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, February 7, 2017

Lelaki Sedingin Dia oleh Syah Shah

Assalammualaikum..
Hye semua..

Novel yang agak unik..
Hehehe.. Menyakitkan hati tau bila baca..
Fawwaz memang sangat menyakitkan hati..
Manusia ego yang berlagak gila..
Memang dingin macam ais batu..
Pergh!! Stress owh..
Tapi bila dah sampai ke penamat rasa cam kesian pula kat si Fawwaz ini..

Kira okaylah cerita dia..
Macam roller coaster dibuatnya..
Menarik.. Hahaha..
Memang padanlah gandingan dia dengan Andria..

Sha mula baca dan selesai pada 05.02.2017

Lelaki Sedingin Dia oleh Syah Shah

8 comments:

  1. Baca sendiri novel lagi kuat feel dia dari tengok dalam drama. Kalau sakot hati tu, sakit betul rasanya kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu jugalah salah satu sebab nape sha minat membaca.. hehehe

      Delete
  2. Sepanjang hidup saya cuma pernah baca 2 novel je... hehe...

    ReplyDelete
  3. Agaknya berapa novel Sha baca dalam sebulan ye? Rajin betul baca novel yeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. depends pada mood juga kak.. Kadang tak baca langsung..
      kadang sampai 10 buku.. hehehe

      Delete
  4. sha....kalau depan mata confrm kena baling

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..