Shoplinks.Asia

Tuesday, February 21, 2017

Penulis - Zyra Safiya

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha rasa macam dah baca je buku beliau yang lenlain..
Tapi ialah masa tu tak ada akaun Goodreads lagikan..
So tak boleh nak keep track novel apa yang dah baca dan novel apa yang belum baca..
Takpelah.. Nanti baca balik.. hehehe..

Kalau ikut buku yang memang conform Sha dah baca, penulisan beliau menarik juga..
Adalah juga diselitkan mengenai sesuatu sebagai pengetahuan tamabah kita yang membaca..
Karya solo beliau yang paling letest Pendamping.. Not bad lah pada Sha..

Senarai buku beliau:-
  1. Projek Seram Lombong : Lolongan Lombong Lama - 2016
  2. Penunggu Cinta - 2012
  3. Pendamping - 2015
  4. Dendam Pewaris - 2007
  5. Saka Tok Mun - 2007
  6. Rasuk - 2009
 Boleh ikuti beliau di Goodreads, Facebook dan Instagram.

3 comments:

  1. macam penah baca saka tok mun tuuu..best jugak laa :D

    ReplyDelete
  2. haa ni lah penulis yg saya suka. tp ad 3 je koleksi novel dia. yg latest xde peluang nak beli.

    ReplyDelete
  3. tak pernah baca lagi hasil tulisannya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI