Thursday, May 12, 2016

Dating di Hari Isnin

Assalamualaikum..
Hye kengkawan..

Sha memang amalkan dating berdua bila punya kesempatan..
Biasanya kami jenjalan menonton wayang..
Pergi makan-makan..
Sesekali menghabiskan masa berdua tanpa anak-anak..
Biasanya kami ambil cuti sehari (hari berkerja)..

 
Menonton wayang berdua..
Kesukaan kami berdua aktiviti ini..
Mujurlah filem aksi menjadi kegemaran kami juga..
So senang untuk memilih filem yang ingin ditonton..

 
Makan yang ketiga..
kikiki.. mujur selera kami sama..
Nie kami try di California Steak House & Steambot..
Entry sebelum ini boleh klik sini.
Kali ini Sha makan Oglio-Oglio RM12.00 dan air Epal Asam Boi RM2.00
Hubby lak makan Chicken Marryland RM10.00 dan minum air Nenas RM2.00
Memang puas hati makan sini..

2 comments:

  1. bagus sha aktiviti macam ni sesekali perlu juga berdua kan

    ReplyDelete
  2. MV memang tiap hari akan lunch bersama suami..kecuali dia tak dapat...lepas hantar anak ke sekolah biasanya...susah nak mohon cuti sebab suami swasta...so kami manfaat waktu rest itu utk spent time bersama

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »