Sample Anlene Bone Max - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, May 31, 2016

Sample Anlene Bone Max

Assalamualaikum..
Hye semua..
Sha pun tak tau bila masa Sha request sample nie..

Semalam tetibe dapat bungkusan..
Ingatkan novel, rupanya Sample Anlene Bone Max..
Dalam pek sample ini ada 3 sachet perisa asli..
Sha baru try satu..
Oklah.. Not bad..

Adakah ini peringatan untuk Sha yang semakin berusia?
Kikikiki.. Sedar diri sebenarnya..
Tapi tu lah.. Bila teringat baru minum susu..
Selalunya lupa saja..
Sabar jelah..

 
Bahagian depan
 
 
Bahagian Belakang
 
 
Isi dalam dia..

3 comments:

  1. Saya suka susu Anlene...yang asli best, yang coklat tu pun best! :)

    ReplyDelete
  2. flavor original yang baru ni dah sedap sikit.. ada rasa vanilla.. dulu plain ja..

    sebab kat rumah macam liat2 sikit nak minum, bawak mai opis.. gerenti minum.. tapi ada hari yang bz gilos, tak sempat jugak nak minum.. hehe

    ReplyDelete
  3. sama mcm mv kadang2 lupa tup2 ada barang smpi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..