Jalan di PBAKL, MAEPS 2016 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, May 5, 2016

Jalan di PBAKL, MAEPS 2016

Assalamualaikum..
Pengalaman di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2016 memang sungguh tak terjangkau..
Tidak seindah yang dikhabarkan..
Terlalu banyak yang tidak memuaskan hati..
Mujurlah memang ada tujuan untuk ke sini..
Kalau tak, tak tahulah dapat singgah ke tidak..

Sha pergi pada 29.04.2016..
First day..
Food truck tidak bersedia..
Dari satu dewan ke satu dewan memang jauh la juga..
Kemudian yang paling tak best bila booth Karangkraft ada di tiga tempat berjauhan..

 
 
 Hari pertama.. So lengang lagilah..
Di sesetengah tempat memang jadi tumpuan..
Sebab ada Program Nilam di Dewan D rasanya..

 

 Rembatan yang berjaya dilakukan di PBAKL 2016..
Hanya dapat 6 dari sembilan..
3 yang tak dapat ialah
Projek Seram Hotel
Korban
Karma

4 comments:

  1. mesti sedikit kecewa kan sis..

    ReplyDelete
  2. bestnya teringin nak pergi.kat sabah takda mcm ni..kalau ada pun harga jauh berbeza

    ReplyDelete
  3. Tak pernah pergi lagi... mungkin penganjur boleh improve untuk next session

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..