Shoplinks.Asia

Sunday, May 1, 2016

WOOP - Pure Beauty

Assalamualaikum...
Hai kawan-kawan semua..
Jom Sha share dengan semua aktiviti yang menarik dari WOOP.
WOOP dengan kerjasama Watsons telah melancarkan WOOP Pure Beauty.
Dekat sini dia tawarkan produk Pure Beauty, syarat yang paling penting..
Kena ada Kad Ahli Watsons.

http://purebeauty.woop.my/?friend=1019  

Konsep dia sama je macam WOOP cuma produk dia dari Watsons.
Produk kecantikan..
Ada Big Mission yang bagi point banyak..
Ada Daily Mission, yang ini kena rajin jenguk untuk jawab..
Tidak semestinya hari-hari tapi sesekali jenguklah..
Walaupun point dari Daily Mission nie sikit tapi sikit-sikit, lama-lama jadi banyak..
Daily Mission nie lagi senang.

Kalau Big Mission cam susah sikit..
Contoh macam dekat bawah ini.
 
Tengok point yang dia bagi tu.. 600 beb..

 
Tapi susah sikitlah..
kena print voucher dulu..
Lepas itu, pergi Watsons bila produk Pure Beauty guna voucher itu.
Kemudian ambil gambar resit pembelian dan upload.
Lepas dia sahkan baru dia bagi 600 point tu.

 
Ini antara daily mission yang kena jawab.
Masa jawab daily mission ini dia akan suruh kita pilih trial kit produk Pure Beauty.
Dapat barang free lagi.. Ohsem kan? 
Jawab soalan-soalan ini je, Sha dah dapat kumpul 500 point.
Mudahkan..

 
Ini rewards yang Pure Beauty tawarkan.
Watsons point.

 So.. Tunggu apa lagi..
Jom joint..

5 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI