Saturday, July 2, 2016

Sign @ Heaven (2011)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama 20 episod..
Drama ini dah lama dalam simpanan.. 
Tapi tengok separuh je.. Ini baru Sha sambung tengok balik..
Drama ini mengisahkan penyiasatan yang dilakukan ke atas mayat.. 
Memang ohsem gila..

Banyak konflik yang terpaksa dilalui oleh dua watak utama..
Kerjaya sebagai Doktor forensik bukanlah mudah..
Mereka berdua dibantu oleh seorang detektif dan juga pendawakraya..

Seronok tengok macam mana mereka bedah mayat dan create semula lokasi jenayah..
Memang best dan ohsem..
Pelakon-pelakon dia pun ohsem..
Drama penyiasatan, dunia doktor forensik..
Penuh debaran dan juga kelakar..

 
Sign @ Heaven | 05 January 2011 | 20 episodes | Thriller, romace, mystery, crime |


Berminat..?
Boleh tonton di Viki atau search saja di Youtube..

4 comments:

  1. 20 eps oh banyaknya :') Ni betul2 kena free sungguh ni baru boleh tgok.

    ReplyDelete
  2. korea?
    hi hi aida x tgk drama korea.
    bukan tak minat, memang x sempat.
    lgpun xde channel korea :(

    ReplyDelete
  3. korea lagi aduhhh tertinggal jauh dah

    ReplyDelete
  4. Woww, cerita Korea.
    Saya suka, saya suka 😊

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »