Tuesday, December 18, 2018

Bumblebee (2018)

Assalamualaikum..
Hye semua..
#throwbackentry

Kalau tengok tarikh tayangan tulis 20.12.2018 tapi bila kami ke TGV DPuzzle, dah ada tayangan.. Terus beli tiket untuk tengok.. Cerita 2 jam setengah rasa macam sekejap je.. Babak bercakap tak banyak sangat.. Lebih pada aksi...

Dari awal cerita lagi dah ada aksi.. Kemudian bila Bumblebee sampai ke bumi pun ada aksi berlawan.. Lepas tu perkenalan Bumblebee dengan heroin pun menarik.. Tak ada babak bercium ke apa cuma ada lah sikit babak seksi.. Yang lain memang aksilah.. Pada Sha memang Sha puas hatilah.. Filem ini jgga bagi tahu macam mana Bumblebee tak boleh bercakap..

Owh ya.. Tak payah lah tunggu ending credit.. Tak ada pun.. Habis tu, habislah.. Hahaha.. Jangan cakap Sha tak bagi tahu ye..

6 comments:

  1. Wah, nampak mcm menarik je :)

    ReplyDelete
  2. Suka tgok filem aksi. Nanti bolehlah tengok cerita Bumblebee ni.

    ReplyDelete
  3. tak minat franchise movie ni so bumblebee pun tak kenal siapa haha

    ReplyDelete
  4. nampak menarik...peminat transformer mesti x miss punyalah

    ReplyDelete
  5. sy siap dah book gan anak2 nak tgok.. anak lex je tak excited sgt. omak yg lobih hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »