Saturday, December 29, 2018

Hidup Yang Aku Pilih oleh Muharikah

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buku yang memberi motivasi untuk kehidupan.. Sesuai sangat dibaca oleh mereka-mereka yang masih tercari-cari apa yang nak dibuat dengan kehidupan.. Macam remaja.. Kalau letak buku ini Perpustakaan sekolah pun bagus.. membimbing dna memberi motivasi.. Untuk orang macam Sha yang dah pun ada jalan hidup, buku ini menjentik rasa syukur dalam diri.. Kadang-kadang kita lupa kenapa kita ada di bumi ini.. Kadang kita tertanya-tanya, betul ke apa yang kita buat ini.. Jadinya buku ini bagus dihadam..

"Jika anda benar-benar mahukan sesuatu, anda pasti akan mencari jalan. Jika tidak, anda akan mencari alasan" - quote yang sangat terkesan untuk Sha..

Sha baca dan selesai pada 28.12.2018

(ebook - PNM e-Reader)

Diterbitkan oleh Iman Publications

5 comments:

  1. Buku2 Muharikah ni famous juga. Dan best untk dibaca. Slalu ada pengajaran

    ReplyDelete
  2. Bila baca tajuk pun dah rasa tertarik untuk baca buku ni.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih atas review buku Hidup yang Aku Pilih oleh Muharikah. Dapatkan buku-buku menarik dari kak Iman di imanshoppe.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »