Tuesday, July 30, 2019

Wattpad | Somnambulis oleh Girang Fashali

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha baca online pula.. Kali ini dari penulis yang sama menulis novel Lelaki Langit Bumi.. Tajuk kali ini ialah Somnambulis.. Menarik tau ceritanya.. Pasal penulis novel dan Alhamdulillah sekali lagi nama Sha disebut dalam novel beliau.. Ada di Bab 1.. Hehehe.. Setakat ini novel ini dah ada 7 bab.. Makin menarik dan mendebarkan.. Walaupun penulis membawakan tema yang sangat simple namun garapan penulis berjaya menimbulkan debaran di hati Sha.. Seram okay bila baca.. Bukan seram sebab hantu, seram sebab gaya pembunuhan yang berlaku itu.. Tu belum mimpi-mimpi yang dialami watak utama lagi.. Memang Sha cadangkan untuk dibaca.. Tambah boleh baca sambung-sambung.. Tak adalah amik masa lama mengadap gadjet.. Cubalah..

Klik SINI untuk mula membaca ye..


6 comments:

  1. Ada unsur lucu ok..unsur seram PC ngeri..hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seram dia mengerikan PC.. lucu tak ada.. 😅😅

      Delete
  2. wahhh ada novel baru rupanya

    ReplyDelete
  3. Huarghhhh! Nak nangis baca entri ni. Tahu tak, akak baru baca entri Sha tulis untuk LLB. Itu pun si Bott yang tunjuk. Ada dua tiga yang akak missed. Tak blogwalking punya pasal. Thanks so much, Sha. Hope you enjoy Somnambulis 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janganlah nangis kak Farah.. 😜😜
      Sha sukalah novel ini.. mendebarkan.. Suka Sha baca.. Keep on writing tau akak.. memang enjoy sangat membacanya..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »