Friday, October 30, 2020

Beg dan Bekas Makanan dari Shopee

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Ada rezeki lebih sikit, sajalah Sha belikan untuk anak-anak dan diri sendiri.. Lama dah berkenan tengok lunch box yang ada compartment, sudu, chopstik dan beg ini.. 1 set lebih kurang RM16 macam tu.. Kebetulan ada free postage untuk pembelian RM15 ke atas, jadinya jimat dekat postage lah.. 

Pembungkusan dia kemas..

Beli 3 lunch box dan 3 beg..

Set pink ini Sha beli dua.. 1 untuk Amani dan 1 untuk Imani.. Anak perempuan kan, pink lah pilihannya..

Biru ini pula, Sha punya.. hehehe..

9 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »