Wednesday, October 21, 2020

Minuman | Premium French Roast

Assalamualaikum..
Hye semua..

bila pergi kedai runcit dekat kawasan felda berdekatan dengan tempat tinggal Sha ini, Sha suka cari sachet 3in1 yang Sha tak pernah cuba.. Macam Premium French Roast ini.. Lama dah teringin nak cuba tapi risau tak kena dengan lidah dan tekak.. Bila jumpa yang jual macam ini, Sha belilah 1.. 1 peket ini harga dia RM1 je.. Jadilah kan.. Nak rasa je.. Okaylah.. Pada tekak Sha.. Rasa dia kuat sikit berbanding Nescafe.. Tapi tak adalah keras sangat.. Masih boleh diterima dan nice.. Agak-agak nak ubah selera, bolehlah beli yang ini..

RM1 je untuk 1 sachet nie.. Tak pernah rasa, tu yang beli.. 

Sedap juga rasa dia.. Sedikit pahit tapi masih umph!!

9 comments:

  1. x baik minum 3 in 1 selalu tau sha... hihihi

    ReplyDelete
  2. Wahh,, sekali baca macam french toast je. Haha pengemar kopi ni mesti suka. :)

    ReplyDelete
  3. bagus juga kan ade yg jual loose mcm tu..sbb nk beli satu pack yg dlm ada byk2 tu..tiba2 xkena tekak dah sape pula nk minum sachet byk2 tu kan..shida kurg skit necsafe..xleh layan selalu kang terus melikat nak minum je hahahaa ^_^

    ReplyDelete
  4. Ada yang suka minuman rasa pahit-pahit sikit.

    ReplyDelete
  5. tak pernah dengar ni.. tapi sebab saya bukan
    penggemar kuppi jadi tak alert sangat..

    ReplyDelete
  6. murah jugak ea singgit je satu sachet. Minum panas-panas masa hujan macam sedap je

    ReplyDelete
  7. jenama tak biasa selalunya tak try

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »