Thursday, September 3, 2020

ebook | The Short Second Life of Bree Tanner by Stephenie Meyer

Assalamualaikum..
Hye semua..

Okay.. Buku digital kedua Sha untuk bulan ini.. Bulan ini rasa macam semangat pula membaca buku bahasa Inggeris.. Kebetulan pula jumpa banyak buku menarik dalam Google Play Book.. Tu yang macam seronok je membaca.. hehehe.. 

Kali ini Sha baca buku sampingan dari saga Twilight.. Ini kira macam buku khas untuk watak bernama Bree.. Bagaiman beliau ditukarkan menjadi vampire dan diperdaya dengan mitos bahawa mereka tak boleh kena cahaya matahari dan dilatih untuk menyerang keluarga Edward Cullen dan hapuskan mereka atas arahan Victoria namun tak semudah itu.. Mereka semua vampire baru, tak ada pengalaman.. Nice bila baca dari sudut lain cerita Twilight ini.. hehehe..

Sha baca dan selesai pada 01.09.2020..

Sha baca menggunakan aplikasi Google Play Book..
Published June 5th 2010 by Little, Brown and Company (first published June 1st 2009)

6 comments:

  1. maknanya kena ambil tahu / tonton or baca Twilight dulu baru ada feel baca karya ni ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. kalau tak nanti blur part bree ini muncul dekat mana.. hehehe

      Delete
  2. wow..... sequence from twilight ... best ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »