Wednesday, September 9, 2020

Makanan | Ramly Samosa Kentang

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha dah lama nak cuba produk Ramly ini.. Nampak menarik dan harganya pun okaylah.. Sha beli samosa kentang dulu.. Kalau sedap baru cuba yang lain.. Harga mengikut inti dalam dia.. Pada Sha produk yang berbaloi dibeli untuk dijadikan kudapan minum petang.. Harga masih lagi okaylah pada Sha.. Inti dia penuh kat dalam.. Budak-budak pun suka makan.. Sedap di makan panas-panas.. Rangup.. 

RM6 (12pcs)

Sedap.. Rangup je lepas digoreng.. Bila sejuk dia liat sikit..

9 comments:

  1. wah sedap ni lagi kalau makan petang

    ReplyDelete
  2. wahh, ramly ada buat samosa pula.. sure sedapppppp
    kena makan panas2 ni klu sejuk dia liat

    ReplyDelete
  3. sedap ni..rangup..tapi berminyak sikit kan :)

    ReplyDelete
  4. Macam sedap je. Nak cuba juga lah!

    ReplyDelete
  5. ramly ade keluarkan samosa pulak ke..shida suka juga samosa..selalu beli hat tesco je..

    ReplyDelete
  6. sedapnya..kalau masak dlm air fryer pon bagus..

    ReplyDelete
  7. sedapnyaaa, dah lama tak makan samosa kentang

    ReplyDelete
  8. byk produk baru Ramly ni ye. Kat rumah ammi ada kilang dia. Nak ajak husband pegilah buat tambah stock emergency

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »