Wednesday, September 2, 2020

Wordless Wednesday 2020 PKPP


9 comments:

  1. dulu atie tak suka ada apps ni dlm phone but then... ada apps lagi senang rupanyaaa

    ReplyDelete
  2. sudah di update dalam my sejahtera tuh... memang sgt membantu n memudahkan bila dah muat turun my sejahtera ni

    ReplyDelete
  3. say pon sudah..suka bila diaorg update lokasi rumah dalam zone ape..then ade bgtau risky ke x..best memudahkan

    ReplyDelete
  4. utk yg terkini sy belum update lg wpn hari2 guna apps ni (sbb naik LRT)

    ReplyDelete
  5. walaupun hari2 pakai, tapi Cik TK tak update lagi.. nanti Cik TK update

    ReplyDelete
  6. Apps ni paling mudah digunakan..lg2 ade bhgian tanggungan lg memudahkan,
    kalau keluar satu family..mudah guna 1 fone je utk scan..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »