Tuesday, September 1, 2020

Makanan | Butterfly Pea Lemon Cheese Cake

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam kan Sha beli kek ini.. Sampai rumah bahagian depan dia dah terjatuh.. Tak berapa nak cantik dah kejadian dia tapi tetap nak ambil gambar juga.. hehehe..  Sha berkenan betul tengok warna biru atas kek keju tu.. Cantik sangat.. Hahaha.. Warna biru bunga telangkan.. Memang sangat menggoda.. Rasa dia pada Sha not badlah.. Bunga telang tak ada rasa pun lebih pada warna.. Namun bila dijadikan kek keju dan digabungkan pula dengan rasa lemon, makan pula sejuk-sejuk.. memang wow sangat.. Ini untuk tekak Sha lah.. Tau.. Tekak kita tak sama.. Hahaha..

Sepotong ini RM9.80 kalau tak salah Sha.. hehehe..

11 comments:

  1. Memang menarik color biru kek tu kalau Mrs. A pun boleh tergoda nih!

    ReplyDelete
  2. warna dia tu yg menggoda, ingatkan kek blueberry tadi..hehe

    ReplyDelete
  3. Dah merasa jugak, memang sedap 😋

    ReplyDelete
  4. cantik betul color biru dia tu kak... mesti sedap kan... lagilah SR punya kek

    ReplyDelete
  5. serius sedap kek ni! suka sgt..

    ReplyDelete
  6. Pokok telang MY kena tebas dengan mesin rumput...huhhuhu

    ReplyDelete
  7. beli kat mana kak?menggoda tol..dah la tu ade cheese lagi..nak jugaaa

    ReplyDelete
  8. ms mula2 keluar lg sy dah terkam kek ni heheheh mmg suka tgk kaler dia cantik nau2 tp x leh laa mkn selalu kopakkkk hehehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »