Tuesday, September 22, 2020

Komik | Anita Blake Vampire Hunter - The First Death #1 & #2 (Marvel Comics) by Laurell K. Hamilton, Jonathon Green, Wellinton Alves

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Komik ini ada 2 episod.. Sesekali tukar bahan bacaan.. Hehehe.. Lagipun tak banyak muka surat, cepat jelah pembacaan cuma gambaran watak tu tak seperti Sha bayangkan.. Hehehe.. Berwarna pula, lagilah ohsem.. Hahaha..

Komik ini kira macam pengenalan kepada siri Anita Blake ini.. Bagaimana bermulanya kerjasama antara Anita dengan polis dan juga Edward si pembunuh upahan yang digelar Death.. Gitu.. Dalam komik ini Anita bantu polis mencari vampire yang bunuh budak dan buang mayat di tempat terbuka.. Bukan manusia je psikopat, vampire pun ada.. Di mana-mana jenayah..

Anita Blake Vampire Hunter - The First Death #1 (Marvel Comics) by Laurell K. Hamilton, Jonathon Green, Wellinton Alves
Published by Marvel Comics

Cantik grafik dia.. Puas hati baca..

Anita Blake Vampire Hunter - The First Death #2 (Marvel Comics) by Laurell K. Hamilton, Jonathon Green, Wellinton Alves
Published by Marvel Comics

4 comments:

  1. Zaman muda dulu rajin juga kumpul komik Marvel, DC dll. Ada Vampirella la macam2 dengan X-men siap simpan dalam plastic dan kertas keras di belakangnya.
    Sekarang baca manga, webtoon dll yang boleh dapat online.

    ReplyDelete
  2. Nice la tengok grafik dia. Kalo kena publish Marvel comic ni silap hari bulan mesti ada drama series dia. :)

    ReplyDelete
  3. kira vampire ni 2x jahat laa ye hehe

    ReplyDelete
  4. marvel punya keluaran eh , hope nanti ada movie dia

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »