Tuesday, September 15, 2020

Novel | Krisis Foxtrot oleh Farizal Hassan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kisah mengenai mereka yang bermain saham, pembunuhan, perisian yang pelik dan persahabatan.. Rania yang diupah untuk mencari mereka yang menggunakan perisian anonymous bertemu dengan Farhan secara tak sengaja.. Pertemuan tanpa sengaja mereka membawa kepada perancangan yang luar biasa.. Nasib Farhan baik sebab perisian yang dia dapat tidak membuatkan dirinya terbunuh sebaliknya Farhan menggunakan perisian itu untuk membuat duit..

Tanpa Farhan sedari dirinya dijadikan bahan ujikaji.. Malah nyawa mereka juga terancam kerana diburu..

Sha baca pada 13.09.2020 dan selesai pada 14.09.2020..

Koleksi peribadi Sha..
Published April 2019 by Tebook Press

8 comments:

  1. jarang novel bertemakan saham ni. dari sinopsis macam ada plot twist best je

    ReplyDelete
  2. wah menarik jalan ceritanya. beli mana buku ni kak sha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak beli terus dengan Tebook Press.. Boleh dm diorang dekat Facebook..

      Delete
  3. Dari tajuk dah boleh agak banyak krisis yang berlaku. Selamat membaca Kak Sha

    ReplyDelete
  4. cita ni klu buat movie best , sbb nak tgk cara dia solve the case

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siapa agaknya pelakon yang menarik ek untuk bawa watak dalam cerita ini..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »