Monday, September 7, 2020

Limited Edition Nestle KitKat Ruby

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli sebab tertarik dengan packaging dia.. Warna pink gitu.. hehehe.. Tapi rasa dia agak tak berapa berkenan di tekak.. Okaylah cuma nak beli lagi tu memang tak lah.. Dia ada rasa sedikit pelik untuk tekak Sha.. Tak pasti macam mana nak terang tapi memang tak kenalah dengan tekak Sha.. Hehehe.. 

RM3 harganya.. Sha beli dekat pasaraya TF Value Mart..

Rupa dalam dia..

12 comments:

  1. ishhh nak suruh ammi pi try rasa ka??

    ReplyDelete
  2. sha beli terkenan kan color dia yer heheee ^_^

    ReplyDelete
  3. Wowwww, x pernahhh merasaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. klu pink mcm ni, imagine rasa strawbery dah.. tapi bukan eh

    ReplyDelete
  5. Kalau sy pun beli sebab warna pink. Haha

    ReplyDelete
  6. dah try ms memula kuar aritu...mmg best sbb ada rs masam2 gitu...bebeapa kali jg repeat beli hehehe

    ReplyDelete
  7. cantik packaging yg ni tapi kit kat ni buat banyak perisa saya tak pernah try pun, lagi suka makan yg coklat original tu.

    ReplyDelete
  8. herm...packaging menarik..apa ek rasa dia..teringin nak tahu

    ReplyDelete
  9. hahahaha cantik tak semestinya sedap punya kes la ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »