Tuesday, September 29, 2020

ebook | Bloody Bones (Anita Blake, Vampire Hunter #5) by Laurell K. Hamilton

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kali ini memang ohsemlah.. Anita dapat kuasa baru.. Rupanya bukan setakat mayat tapi vampire pun Anita boleh kawal.. Kali ini anita menyiasat kehilangan yang berlaku diluar kawasan.. Selain daripada kena bertemu dengan master vampire dekat kawasan tersebut bersama Jean Cloude.. Dalam masa yang sama Anita kena bangkitkan mayat yang tulangnya dah berterabur di sebuah tanah lapang.. Konspirasi di sebalik semua kejadian datang dari master vampire yang jahat.. Yang cuba nak menguasai Anita.. Bukan mudah nak lepaskan diri tapi bila dapat peluang habis kena bakar semua vampire tu.. hehehe..

Sha baca pada 23.09.2020 dan selesai pada 25.09.2020..

Sha baca menggunakan aplikasi Google Play Books..
Published December 29th 2002 by Jove

2 comments:

  1. vampire, klu tak bakar, potong kepala ja utk bunuh diorg kan

    ReplyDelete
  2. ammi sekarang ni baca ebook novel gak..tp camna nak ambil cover page buku tu ye?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »