Tuesday, September 8, 2020

Random Photo #11 2020

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama tak buat entry random photo.. Sha buat balik sebab Sha dah tak buat entry harian PKP.. hehehe.. Kita ubah style pula.. Selalu update harian kan.. Kali ini kita update sesekali.. Hehehe..

Lepak sini raikan perpisahan.. Best tempat ini.. Dekat Kuala Kubu Bharu.. 

Beli dekat mantan bos.. sedap.. Rangup dan sizenya kecik.. sekali masuk je dalam mulut.. Memang tak sedar dah habis..

Masa tengah makan dekat Selisek, Selangor.. Bayangkan sebuah lori dengan muatan besar lalu.. Kalau tergoleklah, memang penyek.. hehehe..

Beli kain untuk buat seragam dengan rakan sekerja.. Corak batik.. Tanah hitam dengan corak pink.. Bila nak jahit, tak tahulah.. hehehe..

Prosperity katanya.. Okaylah tapi banyak sangat mayonis, jadi tak best nak makan.. RM6 je..

10 comments:

  1. Cantik kain tu, dah jadi baju nanti mesti cantik :)

    ReplyDelete
  2. cantik pemandangan di fraser valley tuh...
    kuih deram tu pun best kalau yang ranggup dana suka
    seriau nengok lori tangki besar2 gni, lagilah bila dia lalu sebelah kita di hiway
    cantik batik tu... lagilah bila dapat pakai sedondon dengan kwn pejabat

    burger tu bila terlebih mayonis memang jadi tak best, comot sangat nak makan nya...

    ReplyDelete
  3. cantik kain tu sha... black pink lg

    ReplyDelete
  4. Rm6 jer ? murahnyaaaa.... betul, klu too much source & mayo jadi tak sedap makan kan

    ReplyDelete
  5. mengancam betul baju seragamnya hehehe

    ReplyDelete
  6. Agaknya lori tu bawak batang paip air kot
    Selangor kan selalu ada masalah air

    ReplyDelete
  7. suka makan kuih peneram tu. sedap kot :D

    ReplyDelete
  8. yang last sekali mengancammmm

    ReplyDelete
  9. hahahha besar betul lori tu. Masa takde air haritu takde nampak pulak

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »