Wednesday, September 9, 2020

Sample | Shokubutsu Mochi Hada

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Petang tadi terima sample dari Shokubutsu.. Tak pasti Sha minta bila.. Buka je sampul, semerbak bau wangi.. Suka pula sha dengan bau dia.. Ini sample Face & Body Shower Oil.. Haruslah balik kerja terus guna.. memang berbaloilah kalau nak beli lepas pakai.. Nanti kita cari botol besar.. hehehe..

Cantikkan sampul yang dia guna..

Sample ini 40ml..

10 comments:

  1. wah..lama dah tak minta sample..hehe

    ReplyDelete
  2. menarik nih..kalau bau wangi kan..

    ReplyDelete
  3. Best dapat jadi tester ni. Haha Aien selalu minta tak dapat-dapat. Kali pertama dan terakhir jadi tester pampers bebudak je laa. Haha

    ReplyDelete
  4. Pernah guna brand Shokubutsu ni Memang best.

    ReplyDelete
  5. shokobutsu memang wangi... menarik color nya tu

    ReplyDelete
  6. tgk gmbr 1st tu sy sangkakn tudung hehehehe

    ReplyDelete
  7. nampak mochi igtkan makanan... sebab i love mochi hahah

    ReplyDelete
  8. Belum pernah cuba yang ni...
    Mrs. A all time favorite mandian Shokubutsu Balinese Escape

    ReplyDelete
  9. ammi suka guna mandian shokubutsu.. refreshing sangat baunya

    ReplyDelete
  10. Bau wangi..lepas mandi rasa best je..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »