Monday, September 7, 2020

ebook | Origins (Zombie Games #1) by Kristen Middleton

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pergh!! Bila dah start membaca, memang tak boleh nak stop.. Lama tak mabuk membaca macam ini.. Hehehe.. Kali ini Sha baca cerita pasal zombie.. Permulaan bandar itu diserang zombie.. Cassie melalui hari seperti biasa namun ramai antara penduduk di tempat tinggalnya diserang virus selsema yang agak serius.. Namun tidak keluarga Cassie.. Sehinggalah terjadinya serangan daripada mereka yang kononnya di vaksin untuk merawat selsema tersebut.. Rupanya vaksin yang diberikan belum sepenuhnya di teruji dan boleh digunakan.. Keluarga Cassie tidak mengambil vaksin tersebut maka mereka tidak berubah menjadi ganas.. Memang pergerakan ceritanya laju dan buatkan jantung kita pun bergegar.. Boleh bayangkan serangan zombie yang tiba-tiba.. Tapi heroinnya bukan sebarangan.. Pandai menggunakan pistol dan ada seni mempertahankan diri..

Sha baca dan selesai pada 06.09.2020..

Sha baca menggunakan aplikasi Google Play Book..
Published September 2019 (first published May 28th 2012)

6 comments:

  1. kalau dah buat movie mmg saya tgk nih ^_^
    suka citer2 mcm ni..seram ke misteri ke aksi ke..layan

    ReplyDelete
  2. pompuan klu ada seni pertahankan diri, mmg best

    ReplyDelete
  3. kiranya keliling dia berubah jd zombie?

    ReplyDelete
  4. adoiii selsema apa tu? Kira family dia bernasib baik la tak kena selsema tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »