Thursday, August 29, 2019

Minuman | Nescafe Limited Edition: Mocha Orange

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kelmarin Sha nampak rakan FB kongsikan pasal nescafe ini.. Memikat sungguh reka tin dia.. Semalam pergi cari.. Beli dengan harga RM1.90 di 7Eleven.. Walaupun tinnya cantik, Sha risaukan rasa dia.. Mocha dan oren.. Serasi ke?? Atau akan jadi pelik..


Alhamdulillah.. Rasanya taklah pelik.. Gabungan mocha dan oren itu secukup rasa dan sedap je di tekak Sha.. Tak pelik dan keterlaluan.. Rasa oren tu tak menenggelamkan rasa mocha tu.. Gitu.. hehehe.. Ini rasa kat tekak Sha tau..

19 comments:

  1. kreatif diorang buat perisa baru. banyak dah perisa dari nescafe tin ni kan Kak Sha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Shu.. rajin Nescafe nie.. Ada a few flovour tak cuba lagi..

      Delete
  2. Dah setahun akak tak minum kopi....rindu nak minum..kena tunggu lepas bulan 10 la kot kalau nak cuba..tapi takut..takut Gerd menyerang lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa sikit je kak SA.. jangan minum banyak2..

      Delete
  3. wah ada edisi terhad..nanti nk try la kalo jmpa..camne la rasa mocha oren

    ReplyDelete
  4. Ni nak kena hunting nie😁😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😁😁
      Sila.. sila.. jangan tak hunting..

      Delete
  5. En Suami PC pun dah cuba..ok katanya ditekak.

    ReplyDelete
  6. Tengok warna tin dia memang memikat betul. Nak cuba jugalah cari nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. reka tin dia mengancam.. dari mata turun ke tekak.. gitu.. 😂

      Delete
  7. Hmm.. x dpt bayangkan mcm.mana rasanya hihi

    ReplyDelete
  8. nk kena cari ni.. lama tak ke 7E

    ReplyDelete
  9. Nak kena cari juga.. nak try macam mana agaknya rasa dia. Semalam cari di petronas, tak ade.. kecewa!

    ReplyDelete
  10. mocha orennnn. okayy boleh try kot sbb hrga okay jugak tu

    ReplyDelete
  11. sy tunjuk kt member gmbr tin ni, dia trs kerut dahi. "apa rasanya?" 😆😆

    ReplyDelete
  12. sedap ke, bila dengar mocha n oren bergabung mcm x boleh masuk jerr hii

    ReplyDelete
  13. Yumm yummm. Terus teringat dulu dutch lady pernah keluarkan susu coklat oren :) ni mesti lagi sedap sedap mocha + oren

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »