Tuesday, August 20, 2019

Tudung Bawal Edisi Bendera Malaysia

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam group Puspanita tempat Sha kerja dapat WhatsApp dari pemilik butik AzahFandi mengatakan ada sale 50% untuk semua produk di buti beliau.. Sha ternampak kan tudung bawal kanak-kanak edisi Bendera Malaysia, terus gi beli.. Harga asal RM25.00 lepas diskaun RM12.50 sahaja.. Sha beli dua tapi corak lain-lain.. Nanti akan ada sambutan di sekolah, bolehlah mereka pakai.. Sha cari yang jenis sarung, tak adalah pula.. Cantik bila tengok coraknya.. Kawan pejabat sha beli yang bidang 60.. Sha sebab dah lama tak pakai bawal kan.. Dah tak berapa confident..

Dua tudung bawal.. 1 untuk Amani dan 1 untuk Imani..

Door gift yang ohsem..

Shawl dan inner tangan..

Siap ada jamuan makan lagi untuk pelanggan yang ke butik beliau..


23 comments:

  1. kt sekolah mesti ada sambutan punya tuh kan... murah jugak harganya
    skrg dh makin banyak tudung bawal corak bendera yg bermacam2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. sekolah mesti buat sambutan..
      Banyak tapi semuanya bawal @ shawl..

      Delete
  2. Cantiklah Sha tudung edisi Jalur Gemilang.. Sebelum ni sis pernah nampak tudung bawal jenis Kekaboo jual edisi begitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan.. sha cari yang sarung tapi tak ada..

      Delete
  3. murah tudung gmbr bendera msia tu..ank2 sha pasti suka...door gift best tu

    ReplyDelete
  4. wahh..seronok Amani dan Imani nanti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tunjuk lagi.. hehehe.. nak suprise mereka..

      Delete
  5. Semangat patriotik sangat ni hehehee...
    Mrs. A pun rasa macam nak beli 1 bawal corak bendera Malaysia ada officemate pakai time kembara merdeka jeles tengok huhuhuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik bila dipakai Mrs A.. Sha emmang berkenan tengok.. dari awal keluar lagi..

      Delete
  6. sekarang memang trend tudung bawal bendera malaysia kan...

    ReplyDelete
  7. lawa tudung tu tapi yang lagi best ada doorgift tu

    ReplyDelete
  8. best la ada sales..dpt plak door gift.memang cantik sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. dahla ada slaes, dapat free gift lagi. memang bestlah..

      Delete
  9. oooo patut laa ramai pakai tudung ni ahad ari tu...

    ReplyDelete
  10. menarik tudung ni.
    aida lom ada koleksi, sha.
    harga pun murah tu. memang sesuai la sambar ber helai-helai, kan :)

    ReplyDelete
  11. Cantiklah tudung corak bendera malaysia..

    ReplyDelete
  12. wah murahnya RM12 je, siap dapat makan free pulak tu. Design pun cantik

    ReplyDelete
  13. Cuyas satu tudung bendera pun tak pernah ada..hahahah agak sebab tak pernah nampak kat kedai,,kalau o9 malas nak beli

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »