Thursday, August 22, 2019

Sample Free From Systema

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kelmarin dapat sample free dari Systema.. Bukan 1 tapi 3.. Hehehe.. Tak sangka pula dapat banyak macam ini.. Bolehlah standby untuk travel.. Saiz comel senang nak bawa.. sha first time nak cuba ubat gigi Systema ini.. Selalu guna berus gigi dia je.. Sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak. Ubat gigi dia baru ini nak cuba.. Tu yang request sample ini.. 2 atas nama Sha, 1 lagi atas nama encik suami.. Terima kasih Systema..




12 comments:

  1. wahh banyak nya sample, macam mana request sample tu? hehe

    ReplyDelete
  2. Kalau saiz mcm Ni mama pun suka baea travel

    ReplyDelete
  3. comel pula sample dia .. ni memang sesuai utk bawa p travel

    ReplyDelete
  4. betul, boleh guna masa travel nanti

    ReplyDelete
  5. Saya tak pernah lagi try guna Systema. Banyaknya Kak Sha dapat. Sampai tiga sekaligus.

    ReplyDelete
  6. tk pernh try ubat gigi sytema...senang kecik camni bole bw travel

    ReplyDelete
  7. suka sample2 mcm ni...bla g travel x yah nk angkut yg bsr tu hehehe

    ReplyDelete
  8. dulu Cuya rajin jugak mohon sample..seronok! siap join group free sample..ahahha

    ReplyDelete
  9. menarik nyer.
    aida byk simpan sample gini.
    tak kisah la pe, sha.
    bila travel, mudah kekenit ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »