Friday, August 30, 2019

Variety Korea | I Live Alone

Assalamualaikum..
Hye semua..


Sekarang ini nak relax dan santai-santai, Sha layan rancangan variety dari Korea bertajuk I Live Alone.. Tapi Sha tak tengok semua episod.. Sha tengok episod yang ada Sung Hoon je.. Kikiki.. Sha suka tengok dia makan.. Boleh tak camtu.. kikiki.. Setakat hari ini, rancangan ini dah ada 300 lebih episod.. Banyakkan.. Bukan mudah sebenarnya menjadi seorang artis.. macam-macam yang dilalui mereka..


Rancangan I Live Alone ini akan memaparkan rakaman dari kehidupan harian ahli Rainbow Club yang terpilih, aktiviti didalam dan luar rumah mereka. Program ini menunjukkan kepada penonton bagaimana selebriti yang hidup berseorangan dan telah mencapai populariti yang tinggi melakukan pelbagai aktiviti dalam kehidupan seharian mereka. Komitmen mereka dalam kerja mereka mmang sangat ohsem..

9 comments:

  1. Oohh rancangan variety show korea.. Kdg2 tgok jugak best..

    ReplyDelete
  2. dulu2 layan jg..episod yg ada Taeyang,grup Big Bang..sebelum dia kawin..

    ReplyDelete
  3. Sekali-sekala aje layan reality show ni. Suka yang ada satu episod tu, dia throwback jumpa tadika yang pernah dia pergi dulu. Masa tu siapa entah artis dia. Bab nama artis korea ni memang saya fail. Haha.

    ReplyDelete
  4. alamak shu tak pernah tengok citer ni. :((

    ReplyDelete
  5. Sama la kita kak. tgok eps yg ada artis fav je ahaha

    ReplyDelete
  6. baru tau ada variety yang macam ni. sebelum ni tak pernah dengar

    ReplyDelete
  7. da smpi 300 knape sy xtau?😆😆

    ReplyDelete
  8. Yang ini akak belum pernah tengok lagi...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »