Shoplinks.Asia

Monday, June 1, 2015

Jun datang Menjelma

Assalamualaikum..

Entry ketiga untuk bulan Jun..

Alhamdulillah masih lagi bernafas..
Bulan lepas mampu wat 39 entry jer..
Bulan nie xtaulah..
Tapi cam best jer sebab 1st day of Jun dah ada 3 entry..
Semoga semuanya berjalan dengan lancar..
Bulan nie ada 2 peristiwa penting..
Satu bakal berlaku pada 04.06.2015..
Satu lagi nak celebrate bufday my gurl..
Owh ya, kita juga bakal Menyambut Ramdhan pada 18.06.2015..

7 comments:

  1. wah apa yg bakal berlaku tu ^^ ,

    ReplyDelete
  2. Ain.. 4 jun tu ada temuduga jawatan N17..

    ReplyDelete
  3. Amboiii, dah 3 entri dah! Semangat Jun tu namanya! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..harapnya semangat kekal sampai bila2..hehe..

      Delete
  4. wah banyak tue entry last month MV pun 13 jer

    ReplyDelete
  5. Assalam shahida,
    waaaaaa
    samala
    iols pun dok bz nak celebrate birthday my mak june ni he3

    ReplyDelete
  6. Dah tak lama menjelang Ramadhan. Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI