Makanan Semasa Berpantang - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, June 5, 2015

Makanan Semasa Berpantang

Assalamualaikum..
Perkongsian buat Ibu2 mengandung yang bakal melalui hari2 berpantang..
Berikut adalah apa yang boleh dan x boleh dimakan semasa berpantang..







Kredit : Gambar ini diperolehi di Internet ye kengkawan..

Selain itu, kawan2 juga boleh like FB Kelab Ibu Ohsem (KIO). Ada macam2 tips dkt KIO ini..
Resepi semasa berpantang pun ada.. Klik Himpunan Resepi Berpantang

6 comments:

  1. banyak yang tak boleh masa berpantang kann??? ha ha ha, tahan jer lah sementara tunggu habis pantang...tapi seronok juga makan makanan dalam tempoh berpantang ni...

    ReplyDelete
  2. terimakasih infonya bermanfaat banget sob

    ReplyDelete
  3. x ikut pon pantang apa yg boleh apa yg x...

    asik2 mkn nasi pns dgn ikan talang masin/haruan/ikan merah/sawi sawi sawi pastu air panas

    hehehe...nice info.TQ

    ReplyDelete
  4. ikan masin pon sedap hingga 44 hari..huhu

    ReplyDelete
  5. Farah- Sesekali jer berpantang nie.. tapi tulah bila jumpa mende nie baru tau rupanya banyak lagi yang boleh dan x boleh makan.. hehehe...
    Obat Alami - Sama2..
    Zai Zamree - Samalah kita makan tu juga.. sebab nie pun baru je tau...
    Diana Din - Sedap tu memang sedap tapi x lalu rasernye 44 ari tu makan ikan masin jer.. hehehe
    Mad Parihh - Nanti kalau dah kawin leh la praktik kan untuk wifey.. hehehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..