Wednesday, September 30, 2015

TOPUP RM30 PERCUMA 1GB

Promosi Tune Talk

Setiap kali topup RM30 Dapat Data Internet PERCUMA 1GB Untuk Tempoh 7 hari???Betul ker?

Itu dulu tapi sekarang tempoh dipanjangkan dari 7 hari kepada 1 Bulan...

TOPUP RM30 PERCUMA 1GB(for 1 month)

Wow..wow..Telco mana nie?
Dapat apa lagi?
takkan DATA INTERNET PERCUMA sahaja?

Nak tiket kapal terbang PERCUMA?
Nak DISKAUN 30% tidur kat hotel?
Nak DAPAT DUIT setiap bulan?
Nak dapat insurans kemalangan peribadi PERCUMA?
Nak tahu lebih lanjut?

PM/Whatsap : 0192673703 (sha)

36 comments:

  1. Ehh Sha pun guna jugak ke Tone Excel nih..

    ReplyDelete
  2. macam best jaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best tasha..dapat internet free, dpt percent lg..

      Delete
  3. kawan ada buat tune talk ni jugak, dengar2 dia cerita aritu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kira berminat leh la msg2 dgn sha.. bnyk gak kelebihan dia..

      Delete
  4. uish sakan ni.. menarik tawaran nya..

    ReplyDelete
  5. good job ekin pun ada join hihihi

    ReplyDelete
  6. Zaf dah lama pakai ni... alhamdulillah.. yang penting ada insurans.. kan...

    ReplyDelete
  7. Waa.. Macam berminat.. Betul ke ni?

    ReplyDelete
  8. macam ok je....

    done follow u as sponsor :)

    ReplyDelete
  9. Salam dear, kita dah pos buku, nanti check ya :)

    ReplyDelete
  10. wow.. banyak tu yg dapat.. hebat gak ni =)

    ReplyDelete
  11. jom join GA ni...rm200 menanti anda!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  12. line dia kalau kat umah mv tak berapa elok

    ReplyDelete
  13. tunetalk memang betul ekin masa kelantan sempat gak join

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »