Review - Cool Ghost Museum Penang - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, September 30, 2015

Review - Cool Ghost Museum Penang

Assalamualaikum..
Moh kite menyeramkan diri..
Ghost Museum geng #bloggerutara datang menyerang..
Walaupun sha x joint geng #bloggerutara ke Ghost Museum tapi nak juga buat review pasal Ghost Museum ini.
Menariknya Ghost Museum di Penang ini pasti akan membuatkan anda ingin mengunjunginya.
Rasai sendiri pengalaman bertemu dengan pelbagai jenis hantu disini.
Cabar diri anda ataupun berseronoklah disini.

Mereka yang pergi ke Ghost Museum pada 12.09.2015. Bolehlah klik nama mereka untuk baca review di blog mereka. Mereka ini adalah geng #bloggerutara.
1. Farah
2. ARzmoha
3. Cerita Orang Bujang
4. Siti Nurzafirah
5. Kisah Kaseh
6. Belog Zai Zamree
7. Alia
8. Nyawaku
9. Nina Life Stories
10. Coretan Murni Alysa

Jom layan gambar-gambar sepanjang proses terjahan geng #bloggerutara.




Bila blogger bertukar menjadi vampire..

Kredit gambar kepada geng #bloggerutara yang terjah Ghost Muzeum. Tq ye..

Harga tiket

Contact Info.

Maklumat lanjut boleh pergi ke FB : Ghost Museum Penang

7 comments:

  1. ASSAM singgah sini...
    wow...macam menarik je Ghost Museum ni
    Jemput singgah blog ASSAM ye....
    http://assam143.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. bila ntah nak jumpa2 mcm ni lagi
    tp xmau lah jumpa hantu2 tu dah hahaha
    tp mmg best dpt jumpa reramai geng2 bloggerutara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala..betul tu el.. seronok dapat berkumpul reramai mcm nie.. tp tulah, x berpeluang lagi nak joint..

      Delete
  3. ekin entri tersimpan dalam draf x share lg adesss

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..