Tuesday, September 1, 2015

Masimo - Chiffon in a cup

Assalamualaikum..
Meh sha share makanan ringkas untuk minum petang..Buat makan masa breakfast pun ok juga.. Tambah2 untuk mereka yang sibuk dan berkerjaya..
Makanan itu ialah.....
Chiffon in a cup keluaran Masimo..
Ada dua perisa iaitu Classic dan Mocha..
Feveret saya Mocha.. Makan pula bersama neslo.. Pergggh!!!Memang x pandang kiri kanan dah.. hehehe..
Rasanya yang gebu, lembut dan sedap membuatkan ianya makanan segera yang paling ringkas dan cepat untuk dimakan..

Mocha & Classic

10 comments:

  1. sat lg balik kerja terus nak p beli

    ReplyDelete
  2. kalau yang classic tu rasa apapulak kak

    ReplyDelete
  3. Pnh try tp xkena dgn tekak yui.. huu

    ReplyDelete
  4. Wuish dah makan lapar balik tgk gambar ni.. Ni antara makanan feveret ni..

    ReplyDelete
  5. Assalam sha,m
    pernah tengok kek ni
    tapi tak pernah beli
    besor jugak kan kek dia kan3

    ReplyDelete
  6. sedap eh ? hahaha.. CT prejudis sket ngan massimo wakaka..
    sbb diorang nak saing ngan gardenia..

    ReplyDelete
  7. Oh pernah juga nampak ni.
    Tapi belum pernah cuba.
    Kena gak cuba macam ni dah ada review baik hehehe...

    ReplyDelete
  8. Oh pernah juga nampak ni.
    Tapi belum pernah cuba.
    Kena gak cuba macam ni dah ada review baik hehehe...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »