Monday, August 31, 2015

Hindustan - Krrish 3

Assalamualaikum...
Hari ini mari kita bergoyang bollywood.. hehehe..Jom bergoyang..

Sinopsisnya : The film stars Hrithik Roshan, Vivek Oberoi, Priyanka Chopra, and Kangna Ranaut in the lead roles. The story follows the life of Rohit Mehra, a scientist, and Krishna Mehra a.k.a. Krrish, his superhero son, who face an elaborate conspiracy orchestrated by the evil genius Kaal and his female henchman Kaya. In the process, Krishna's pregnant wife Priya is kidnapped by Kaal and the form-changing Kaya takes her place at the Mehra home and eventually falls in love with Krishna.

Menarik juga filem ini..xtau pun kata ada sambungan lagi ingatkan 2 je siri dia..
Kepada yang xtau.. Filem first adalah Koi... Mil Gaya pada tahun 2003 dan Krrish pada tahun 2006.. Krrish 3 nie lak kua pada tahun 2013.. Tapi mungkin x famous sangat kat sini.. Ataupun sha yang dah lama x amik tau pasal filem hindustan.. hehehe.. Bukan xnk amik tau tapi kebanyakkan filem hindi nie terlalu seksi pada pemakaian pelakon wanitanya.. Seram pula nengoknya.. hehehe..

Berceloteh lak.. hehehe.. Oklah kesinambungan yang agak menarik pada sha sebab masih ada pelakon utama iaitu Rohit Mehra.. Watak asal citer nie.. Kemudian grafik yag digunakan pun agak menarik walaupun kadang-kadang nampak cam kartun.. hehehe dan The Matriks.. Penggunaan watak hibrid sebagai orang jahat memang awesome.. Sha suka watak Kaya.. dari jahat jadi baik..Hanya kerana cinta, manusia mampu berubah..Satu lagi filem nie x banyak lagu..kira ok lah.. hehehe..Pastukan, watak jahat dia cam kelaka.. hehehe.. kira filem nie ada semuanyalah..aksi, tarian, lagu, lawak, sedia...memang menariklah..

11 comments:

  1. movie nie best sangat sangat......... !!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. masalahnya mmenipu sgt.. hahaha.. hsna pon first time tgk hari tu excited jgk tp bila dah tgk kecewa.. melampau betul effect dya tu smpai jelas menipu.. hahaha.. kalah cerita robot chitti..:D

    ReplyDelete
  3. ada tengok jugak citer nih.. tapi separuh jer.. menarik jugak ceritanya..

    ReplyDelete
  4. igtkan filem omputih
    bollywood maliiii wah wahhh2 hehe

    ReplyDelete
  5. tasha tak tengok lagi yang ketiga ni.. tak tau bila nak tengok hehehe

    ReplyDelete
  6. Baru ingat nak tgk tp.. Kena korek balik siri 1 & 2 la x")

    ReplyDelete
  7. mmg filem depa dh mcm hollywood...mantop

    ReplyDelete
  8. tak pernah tgk lagi sha. hehehe
    best apa layan bolly

    ReplyDelete
  9. Wah nak kena cari cerita ini macam menarik.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »