Monday, August 31, 2015

Advertorial - Dzas Soft Ice Cream

MENGANCAM
MENYELERAKAN..

HANYA RM1.00
DZAS  SOFT ICE CREAM
DIA DIYAKINI
DIA FRESH
DAN
DIA SEDAP...

Kami menerima tempahan seperti majlis perkahwinan, hari guru, jamuan hari raya, rumah terbuka, hari keluarga, majlis hari lahir dan lain-lain.

Ice-cream buatan sendiri. Pilih saja perisa yang anda mahukan. Insyallah akan kami tunaikan.

Kami ada perisa:-
Vanilla
Coklat
Cappucino
Mocha
Yam
Strawbery
Jagung
Durian
Blueberry

Majlis dimana Dzas Soft Ice Cream telah diundang:-
Majlis di Pulau Serai,
Dungun, Terengganu

Majlis di Taska Permata
Batu 48, Dungun, Terengganu.

Rumah Terbuka
Rumah Dato Hj Zakaria, Kuala Terengganu.

Majlis Perkahwinan 
Kg. Batu 6, Kuala Terengganu.

Majlis Hari Raya Jabatan Haiwan
Daerah Dungun, Terengganu.

Testimoni mereka yang telah mencuba Dzas Soft Ice Cream:-



Hanya RM1.00 sahaja.


Kami berada di
Terengganu
Selangor
Sarawak
Perak
Hubungi 017 234 0169

Ingin menjadi rakan niaga kami? WhatsApp kami di no 017 234 0169.

15 comments:

  1. Assalam sha,
    uols menega ni kaaaaaa???
    selamat maju jaya uols

    ReplyDelete
  2. sekarang majlis kahwin ada aiskrim.kan.. masa ekin kahwin dulu.pun aboh ekin tempah.aiskrim gak tapi lain sikit la dia letak roti,pulut,jagung,jelly,kacang,susu,coklat sedap sangat mkn dpt try satu.jah masa tu.sibuk.sgt huhuhu

    ReplyDelete
  3. buatan sendiri lagi umph kan..murah pun murah.moga sukses yer..

    ReplyDelete
  4. budak2 mesti suka la ni kan ada eskrim.. hehe..

    ReplyDelete
  5. jauhnya.. paling dekat pun Perak..

    ReplyDelete
  6. bgus org2 Melayu dh pndai meniaga cmni...

    ReplyDelete
  7. sedapnya eskem.. singgit je murah la tu

    ReplyDelete
  8. makan aiskrim time panas2 mesti sedapp

    ReplyDelete
  9. Syabas.
    Semoga bertambah maju.
    InsyaAllah bila ada majlis menarik juga kalau ada menu soft ice-cream.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »